Визначення наявності антиоксидантів танінів та флаваноїдів у напоях та спеціях сучасної кулінарії. Робота МАН 6-8

Анотація: Дослідницька робота МАН для 6-8х класів з хімії є першим кроком для учнів в серйозній експериментальній роботі з предмету. Допомагає поглибити знання про речовини, розкриває таємницю наукового пошуку. Звичні в побуті спеції, напої впродовж дослідження розкривають свої таємниці учням через хімічну науку, одночасно роблять її цікавою та більше доступною. Результати, які отримує учень під час такої роботи можуть бути цікавим на уроках з основ здоров'я та біології


pdf
Имя файла: ---------------6-8-
Размер файла: 1.1 mb
Скачать фаил
Основні операції гравіметричного аналізу
Урок у 11 класі. Тема: «Неметали. Загальна характе...
 

Коментарі (0)

There are no comments posted here yet

Залишити свій коментар

Posting comment as a guest.
0 Characters
Вложения (0 / 3)
Share Your Location

Редакція порталу «Учительський журнал он-лайн» може не поділяти точки зору автора та користувачів порталу, які висловлюються у формі коментарів до статей, повідомлень на форумі тощо. Автори публікацій відповідають за достовірність фактів, цитат, власних назв і т.п. Матеріали публікуються в авторському варіанті; ілюстрації, пунктуація і лексика авторські. Претензії не приймаються. Матеріали не рецензуються.

Premium Joomla Templates