Увага! На сайті тривають профілактичні роботи, частина контенту недоступна
( У категоріях: "Англійська мова і література", "Музика, мистецтво, художня культура", "Психологія", "Інше" може не бути файлів).

Вивчення вмісту аскорбінової кислоти у плодах шипшини

​Анотація: У своїй роботі я вивчила проблему пошуку способів приготування відвару плодів шипшини, який дає можливість максимально екстрагувати аскорбінову кислоту із лікарської рослинної сировини для забезпечення потреби організму людини у вітамінах особливо у весняний період. 

Робота висвітлює інформативні відомості про предмет дослідження, хімічну будову та властивості аскорбінової кислоти, та її біологічну роль. Містить методики приготування водних витягів з плодів шипшини, загальну характеристику методів кількісного аналізу вмісту кислоти аскорбінової кислоти та результати проведення роботи.
Підтвердила лікувальні властивості шипшини, показання та протипоказання до її застосування, використання у косметології тощо.
При виконанні роботи були використані емпіричні методи дослідження, такі як приготування водних витягів з плодів шипшини, кількісне визначення вмісту кислоти аскорбінової методом йодометрії, обробка отриманих даних, побудова таблиць та графіків. Проведені мною дослідження та виявлені методики, дозволяють максимально екстрагувати аскорбінову кислоту із лікарської рослинної сировини і зберегти його у одержаному водному витязі. Робота має практичну цінність для забезпечення вітамінами населення під час епідемій грипу та застудних захворювань. 


Имя файла: 5b0670b79
Размер файла: 404 kb
Скачать фаил
Сучасна підготовка фахівців зі спеціальності «Техн...
Розвиток критичного мислення на заняттях з фармако...
 

Коментарі (0)

There are no comments posted here yet

Залишити свій коментар

Posting comment as a guest.
0 Characters
Вложения (0 / 3)
Share Your Location
© 2018 ТОВ «ВГ «ОСНОВА». © 2018  Учительський Журнал он-лайн. Всі права захищено.  Joomla! - безкоштовне програмне забезпечення, яке розповсюджується за ліцензією GNU/GPL.