Технологія приготування фруктових салатів та їх значення у харчуванні людини. (6 клас)

Анотація: Матеріал містить розробку уроку з трудового навчання для 6 класу за темою "Технологія приготування фруктових салатів та їх значення у харчуванні людини". Містить відомості про фрукти, які входять до складу салатів, про їх користь у харчуванні людини. Також розробка уроку мість рецепти приготування салатів, та їх презентацію. Зразки готових салатів додаються. Розробка уроку відповідає вимогам до оформлення уроку. 


Имя файла: -----
Размер файла: 99 kb
Скачать фаил
Конспект заняття з машинознавства
Новорічні та різдвяні віночки. ...
 

Коментарі (0)

There are no comments posted here yet

Залишити свій коментар

Posting comment as a guest.
0 Characters
Вложения (0 / 3)
Share Your Location

Редакція порталу «Учительський журнал он-лайн» може не поділяти точки зору автора та користувачів порталу, які висловлюються у формі коментарів до статей, повідомлень на форумі тощо. Автори публікацій відповідають за достовірність фактів, цитат, власних назв і т.п. Матеріали публікуються в авторському варіанті; ілюстрації, пунктуація і лексика авторські. Претензії не приймаються. Матеріали не рецензуються.

Контакти

вул. Плеханівська, 66, оф. 11, м. Харків, 61001 
Адміністратор порталу:
Тел. : +38 (068) 375-46-34
Тел. : +38 (066) 820-40-65
Тел. : +38 (057) 731-96-33
(с 9.00 до 17.00 субота, 
неділя - вихідний
)

e-mail:  
Premium Joomla Templates