Технологія кисломолочних напоїв (план заняття)

​Анотація: «Технологія молока і молочних продуктів» - одна з профілюючих дисциплін для набуття знань студентами з спеціальності «Зберігання, консервування та переробка молока і молочних продуктів». Навчальна дисципліна включена в Державний кваліфікаційний екзамен.

Від знань залежить рівень кваліфікації молодших спеціалістів, їх уміння використовувати набуті знання в умовах промислового виробництва.
Також розкривається значення теми:
-при вивченні інших тем і навчальних дисциплін. Особливе значення має дана тема для вивчення н.д. «Технологічне обладнання галузі», яка вивчає обладнання на якому виготовляють кисломолочних продуктів;
-при проходженні практик технологічної та переддипломної, під час яких необхідно закріпити теоретичний матеріал, опрацьований у коледжі.
-при написанні курсової роботи з н.д. «Технологія молока і молочних продуктів»


Имя файла: 5a8fe780be2e7
Размер файла: 172 kb
Скачать фаил
Урок з соціально-побутового орієнтування на тему: ...
Формування читацької грамотності учнів в рамках пі...
 

Коментарі (0)

There are no comments posted here yet

Залишити свій коментар

Posting comment as a guest.
0 Characters
Вложения (0 / 3)
Share Your Location

Редакція порталу «Учительський журнал он-лайн» може не поділяти точки зору автора та користувачів порталу, які висловлюються у формі коментарів до статей, повідомлень на форумі тощо. Автори публікацій відповідають за достовірність фактів, цитат, власних назв і т.п. Матеріали публікуються в авторському варіанті; ілюстрації, пунктуація і лексика авторські. Претензії не приймаються. Матеріали не рецензуються.

Контакти

вул. Плеханівська, 66, оф. 11, м. Харків, 61001 
Адміністратор порталу:
Тел. : +38 (068) 375-46-34
Тел. : +38 (066) 820-40-65
Тел. : +38 (057) 731-96-33
(с 9.00 до 17.00 субота, 
неділя - вихідний
)

e-mail:  
Premium Joomla Templates