Раціональне харчування

​Анотація: Урок з соціально-побутового орієнтування про раціональне харчування, розроблений відповідно навчальної програми для дітей з особливими освітніми потребами. Має на меті ознайомити учнів зі складом продуктів харчування, кулінарними традиціями української кухні, корисною та шкідливою їжею, виховувати культуру споживання їжі і дотримання гігієнічних вимог під час приготування їжі. Розвивати мову, мислення, увагу, спостережливість, охайність, старанність. Формувати у дітей практичні уміння і навички при приготуванні їжі. Виховувати почуття пошани до українських звичаїв і обрядів.


Имя файла: 5ab3667bc0042
Размер файла: 559 kb
Скачать фаил
Методична розробка уроку виробничого навчання з пр...
Методичні рекомендації та дидактичні матеріали для...
 

Коментарі (0)

There are no comments posted here yet

Залишити свій коментар

Posting comment as a guest.
0 Characters
Вложения (0 / 3)
Share Your Location

Редакція порталу «Учительський журнал он-лайн» може не поділяти точки зору автора та користувачів порталу, які висловлюються у формі коментарів до статей, повідомлень на форумі тощо. Автори публікацій відповідають за достовірність фактів, цитат, власних назв і т.п. Матеріали публікуються в авторському варіанті; ілюстрації, пунктуація і лексика авторські. Претензії не приймаються. Матеріали не рецензуються.

Контакти

вул. Плеханівська, 66, оф. 11, м. Харків, 61001 
Адміністратор порталу:
Тел. : +38 (068) 375-46-34
Тел. : +38 (066) 820-40-65
Тел. : +38 (057) 731-96-33
(с 9.00 до 17.00 субота, 
неділя - вихідний
)

e-mail:  
Premium Joomla Templates