Увага! На сайті тривають профілактичні роботи, частина контенту недоступна
( У категоріях: "Англійська мова і література", "Музика, мистецтво, художня культура", "Психологія", "Інше" може не бути файлів).

Раціональне харчування

​Анотація: Урок з соціально-побутового орієнтування про раціональне харчування, розроблений відповідно навчальної програми для дітей з особливими освітніми потребами. Має на меті ознайомити учнів зі складом продуктів харчування, кулінарними традиціями української кухні, корисною та шкідливою їжею, виховувати культуру споживання їжі і дотримання гігієнічних вимог під час приготування їжі. Розвивати мову, мислення, увагу, спостережливість, охайність, старанність. Формувати у дітей практичні уміння і навички при приготуванні їжі. Виховувати почуття пошани до українських звичаїв і обрядів.


Имя файла: 5ab3667bc0042
Размер файла: 559 kb
Скачать фаил
Методична розробка уроку виробничого навчання з пр...
Методичні рекомендації та дидактичні матеріали для...
 

Коментарі (0)

There are no comments posted here yet

Залишити свій коментар

Posting comment as a guest.
0 Characters
Вложения (0 / 3)
Share Your Location
© 2018 ТОВ «ВГ «ОСНОВА». © 2018  Учительський Журнал он-лайн. Всі права захищено.  Joomla! - безкоштовне програмне забезпечення, яке розповсюджується за ліцензією GNU/GPL.