Анотація: План заняття

Навчальна дисципліна: «Технологія галузі»
Тема заняття: Переробка нетрадиційної та дикорослої сировини
Мета заняття:
Навчальна: ознайомити студентів з видами нетрадиційної та дикорослої сировини і способами її переробки. Навчити аналізувати технологічні процеси при виробництві консервів з дикорослих ягід. Розширити знання про харчову та дієтичну цінність дикорослої сировини. Поглибити і закріпити знання студентів про способи виробництва напоїв з лікарських рослин.
Розвивальна: розвивати інтерес до дисципліни шляхом зв'язку з практичною діяльністю та іншими дисциплінами, логічне мислення, творчі здібності студентів, відчуття практичної значимості роботи, пам'ять, вміння аналізувати, виділяти головне, узагальнювати одержану інформацію, навички самостійної роботи.
Виховна: виховувати стійкий інтерес до майбутньої професії, уважність, почуття відповідальності, спонукати студентів до пізнавальної роботи. Виховувати культуру мовлення.


Имя файла: Pererobka-netradicijnoj-ta-dikoj-sirovini
Размер файла: 224 kb
Скачать фаил