Методи дезинфекції , дезинсекції, дератизації

​Анотація: Д ана методична розробка може бути використана під час проведення уроків з предмету «Гігієна і санітарія виробництва» в ході вивчення розділу «Гігієнічні вимоги до утримання підприємств» в групах з професій «Кухар», «Кондитер», «Майстер ресторанного обслуговування». Також буде цікава і ко...
Продовжити читання
336 переглядів
0 Коментарів

Харчові отруєння мікробного походження

​Анотація:  Дана методична розробка може бути використана під час проведення уроків з предмету «Гігієна і санітарія виробництва» в ході вивчення розділу «Харчові отруєння» в групах з професій «Кухар» та «Кондитер». Також буде цікава і корисна для учнів і майстрів виробничого навчання під час пр...
Продовжити читання
491 переглядів
0 Коментарів

Редакція порталу «Учительський журнал он-лайн» може не поділяти точки зору автора та користувачів порталу, які висловлюються у формі коментарів до статей, повідомлень на форумі тощо. Автори публікацій відповідають за достовірність фактів, цитат, власних назв і т.п. Матеріали публікуються в авторському варіанті; ілюстрації, пунктуація і лексика авторські. Претензії не приймаються. Матеріали не рецензуються.

Контакти

вул. Плеханівська, 66, оф. 11, м. Харків, 61001 
Адміністратор порталу:
Тел. : +38 (068) 375-46-34
Тел. : +38 (066) 820-40-65
Тел. : +38 (057) 731-96-33
(с 9.00 до 17.00 субота, 
неділя - вихідний
)

e-mail:  
Premium Joomla Templates