Увага! На сайті тривають профілактичні роботи, частина контенту недоступна
( У категоріях: "Англійська мова і література", "Музика, мистецтво, художня культура", "Психологія", "Інше" може не бути файлів).

Методична розробка уроку виробничого навчання з професії "Кухар, кондитер" з теми програми "Приготування супів» і теми уроку «Приготування щів»".

Анотація: методична розробка уроку виробничого навчання з професії "Кухар, кондитер" з теми програми"Приготування супів» і теми уроку «Приготування щів»". Навчальною метою є систематизувати знання, вміння та навички учнів стосовно технологій приготування щів, їх оформлення та подачі, розрахунків калькуляційних карток; дотримання правил техніки безпеки, норм санітарії та гігієни під час приготування супів

Дана методична розробка може бути корисною майстрам виробничого навчання та викладачам спеціальних предметів професійно-технічних навчальних закладів, що готують фахівців з професії «Кухар»

Ім'я файлу: Urok v/n
Розмір файлу: 8.3 mb
Викачати файл
Візуальний супровід до лекції на тему "Грошові сис...
Раціональне харчування
 

Коментарі (0)

There are no comments posted here yet

Залишити свій коментар

Posting comment as a guest.
0 Characters
Вложения (0 / 3)
Share Your Location
© 2018 ТОВ «ВГ «ОСНОВА». © 2018  Учительський Журнал он-лайн. Всі права захищено.  Joomla! - безкоштовне програмне забезпечення, яке розповсюджується за ліцензією GNU/GPL.