Методична розробка уроку виробничого навчання з професії "Кухар, кондитер" з теми програми "Приготування супів» і теми уроку «Приготування щів»".

Анотація: методична розробка уроку виробничого навчання з професії "Кухар, кондитер" з теми програми"Приготування супів» і теми уроку «Приготування щів»". Навчальною метою є систематизувати знання, вміння та навички учнів стосовно технологій приготування щів, їх оформлення та подачі, розрахунків калькуляційних карток; дотримання правил техніки безпеки, норм санітарії та гігієни під час приготування супів

Дана методична розробка може бути корисною майстрам виробничого навчання та викладачам спеціальних предметів професійно-технічних навчальних закладів, що готують фахівців з професії «Кухар»

Ім'я файлу: Urok v/n
Розмір файлу: 8.3 mb
Викачати файл
Візуальний супровід до лекції на тему "Грошові сис...
Раціональне харчування
 

Коментарі (0)

There are no comments posted here yet

Залишити свій коментар

Posting comment as a guest.
0 Characters
Вложения (0 / 3)
Share Your Location

Редакція порталу «Учительський журнал он-лайн» може не поділяти точки зору автора та користувачів порталу, які висловлюються у формі коментарів до статей, повідомлень на форумі тощо. Автори публікацій відповідають за достовірність фактів, цитат, власних назв і т.п. Матеріали публікуються в авторському варіанті; ілюстрації, пунктуація і лексика авторські. Претензії не приймаються. Матеріали не рецензуються.

Контакти

вул. Плеханівська, 66, оф. 11, м. Харків, 61001 
Адміністратор порталу:
Тел. : +38 (068) 375-46-34
Тел. : +38 (066) 820-40-65
Тел. : +38 (057) 731-96-33
(с 9.00 до 17.00 субота, 
неділя - вихідний
)

e-mail:  
Premium Joomla Templates