У процесі формування світогляду вкрай важливо допомогти учням усвідомити єдність природи, зробити акцент у навчанні на тому, що вивчається не щось позахмарне й абстрактне, а знайомі речі, з якими ми маємо справу повсякденно, але не звертаємо на них увагу.

Урок поділяється на декілька етапів: організаційний етап складається з привітання, оголошення теми і основних етапів уроку; перевірки домашнього завдання опитуванням; основної частини яка включає в собі лабораторні досліди та їх обґрунтування; та підбиття підсумків заняття, на якому концентрується увага учнів на досягнутій меті заняття.

Для більш якісного засвоєння матеріалу учням пропонуються:

Презентаційний матеріал «Білки, жири, вуглеводи, вітаміни як компоненти їжі.», « Хімічні властивості білків, жирів, вуглеводів», які демонструється за допомогою відео проектора. Відеоматеріал «Вітаміни в житті людини». Перегляд хімічних дослідів «Наявність вітаміну С у апельсиновому соку» та «Якісна реакція на крохмаль». Набір продуктів харчування з записами їх енергетичної цінності.


file
Имя файла: -------
Размер файла: 32 kb
Скачать фаил
file
Имя файла: Презентація до уроку
Размер файла: 436 kb
Скачать фаил