La cuisine française
Анотація: Невід'ємною частиною вивчення іноземної мови є знайомство з культурою, традиціями та повсякденним життям країни, мова якої вивчається. Метою цієї розробки є ознайомлення учнів із регіонами Франції та їх типовими стравами.
Методична розробка складається з двох частин:
1. Презентація в Power Point, яка дає можливість візуально ознайомитися із географічним положенням регіонів, про страви яких йдеться у презентації та основними інгредієнтами цих страв.
2. Текст, який супроводжує презентацію та надає додаткову інформацію до розглянутих страв та особливостей регіональної кухні .
Ця розробка може бути застосована на уроках французької мови у старших класах або у позакласній роботі для підвищення рівня зацікавленості учнів у вивченні французької мови (наприклад, у роботі гуртка).