La cuisine française

​Анотація: Невід'ємною частиною вивчення іноземної мови є знайомство з культурою, традиціями та повсякденним життям країни, мова якої вивчається. Метою цієї розробки є ознайомлення учнів із регіонами Франції та їх типовими стравами.

Методична розробка складається з двох частин:
1. Презентація в Power Point, яка дає можливість візуально ознайомитися із географічним положенням регіонів, про страви яких йдеться у презентації та основними інгредієнтами цих страв.
2. Текст, який супроводжує презентацію та надає додаткову інформацію до розглянутих страв та особливостей регіональної кухні .



Ця розробка може бути застосована на уроках французької мови у старших класах або у позакласній роботі для підвищення рівня зацікавленості учнів у вивченні французької мови (наприклад, у роботі гуртка). 


Имя файла: 5a6dc8102e5ed
Размер файла: 21 kb
Скачать фаил
План-конспект уроку французької мови "La génératio...
Les inventions françaises
 

Коментарі (0)

There are no comments posted here yet

Залишити свій коментар

Posting comment as a guest.
0 Characters
Вложения (0 / 3)
Share Your Location

Редакція порталу «Учительський журнал он-лайн» може не поділяти точки зору автора та користувачів порталу, які висловлюються у формі коментарів до статей, повідомлень на форумі тощо. Автори публікацій відповідають за достовірність фактів, цитат, власних назв і т.п. Матеріали публікуються в авторському варіанті; ілюстрації, пунктуація і лексика авторські. Претензії не приймаються. Матеріали не рецензуються.

Premium Joomla Templates