Харчові отруєння мікробного походження

​Анотація: Дана методична розробка може бути використана під час проведення уроків з предмету «Гігієна і санітарія виробництва» в ході вивчення розділу «Харчові отруєння» в групах з професій «Кухар» та «Кондитер». Також буде цікава і корисна для учнів і майстрів виробничого навчання під час проведення занять у навчальних лабораторіях, на виробництві та у побуті.

Користуючись даною методичною розробкою педагогічні працівники зможуть більш ефективно проводити уроки використовуючи групові форми роботи та активні інноваційні форми та методи навчання, що сприяє підвищенню ефективності навчально-пізнавальної діяльності учнів, підсилює їх активність і зацікавленість під час вивчення конкретної теми, впевненість у своїх можливостях, допомагає створити атмосферу співпраці, творчості.


Имя файла: 5a5dc8f5c6
Размер файла: 1.8 mb
Скачать фаил
Гриби їстівні та отруйні. Правила збирання грибів.
Урок " Стихійні лиха"
 

Коментарі (0)

There are no comments posted here yet

Залишити свій коментар

Posting comment as a guest.
0 Characters
Вложения (0 / 3)
Share Your Location

Редакція порталу «Учительський журнал он-лайн» може не поділяти точки зору автора та користувачів порталу, які висловлюються у формі коментарів до статей, повідомлень на форумі тощо. Автори публікацій відповідають за достовірність фактів, цитат, власних назв і т.п. Матеріали публікуються в авторському варіанті; ілюстрації, пунктуація і лексика авторські. Претензії не приймаються. Матеріали не рецензуються.

Контакти

вул. Плеханівська, 66, оф. 11, м. Харків, 61001 
Адміністратор порталу:
Тел. : +38 (068) 375-46-34
Тел. : +38 (066) 820-40-65
Тел. : +38 (057) 731-96-33
(с 9.00 до 17.00 субота, 
неділя - вихідний
)

e-mail:  
Premium Joomla Templates