Розробки користувачів (671)

Великодні традиції Великобританії, Франції та Німеччини.

 З метою ознайомлення учнів з традиціями святкування Великодня в Великобританії,Франції та Німеччині, виховання інтересу і поваги до країн, мови яких вивчають, використовуючи інформацію з Інтернет-ресурсів,мною був створений цікавий відео-фільм " Великодні традиції Великобританії, Франції та Німеччини". Цей матеріал буде гарною допомою вчителю иноземної мови в підготовці до уроку на тему " Великодень у Великобританії(Франції,Німеччині)" Основні завдання, що стоять перед вчителем: Навчальні: -ознайомлення учнів з новими ЛО на тему "Великодні традиції" ;--автоматизація раніше вивчених ЛО і МФ на тему" Великодні традиції"; -практика мовленнєвої діяльності(як монологічної ,так і діалогічної) - формування і розвиток комунікативних умінь Розвиваючі: - розвивати мислення, пам'ять, уяву, фантазію, уміння дати оцінку, висловити свою думку іноземною мовою ;- розвивати увагу, вміння виділити…
Докладно ...

Конспект та презентація позакласного заходу "Наші обереги"

Автор: Кривобокова Н.Ф., вихователь ГПД ЕНВК №1, спеціаліст І кваліфікаційної категорії. Сьогоднішнє свято – ще одна сходинка до родинного єднання. Коли родина сходиться до хати, то хочеться слово їй тепле сказати.. Мамина пісня, батькова порада, бабусина ласка, дідусева казка – все це наша родовідна пам'ять, наші символи, наша історія, наші обереги. Обереги – це наша оселя, усе, що ми нажили, що одержали в спадок від своїх батьків та дідусів, чим збагатилися і освятилися: хатнім пожитком, дітьми, піснею та гумором, злагодою та суперечкою, добрим словом, спогадом у цій хаті – все це, щоб ви знали, є нашими оберегами.
Докладно ...

Методична розробка уроку виробничого навчання з теми: «Приготування страви: «Каша рисова розсипчаста з грибами і смаженою цибулею»

Методична розробка уроку виробничого навчання з теми: "Каша рисова розсипчаста з грибами і смаженою цибулею" для учнів І курсу (3 розряд) ПТНЗ за професією "Кухар".
Докладно ...

Методична розробка уроку виробничого навчання з теми:«Приготування котлетної маси з м’яса і напівфабрикатів з неї»

Методична розробка уроку виробничого навчання "Приготування котлетної маси з м'яса і напівфабрикатів з неї" містить, крім розробки етапів уроку, інструкційні картки, технологічну схему приготування котлетної маси, інструктаж з охорони праці, критерії оцінювання, типові помилки.
Докладно ...

Методична розробка "Модель випускника початкової школи"

Автор: Поліщук І.О., вихователь ГПД ЕНВК №1, спеціаліст. Як відомо, головним критерієм оцінки діяльності школи є те, чого досягають її випускники. Саме рівень навчальних досягнень учнів є особливо важливим та у кінцевому підсумку повинен дати не просто знання, уміння і навички, а сформувати її компетенції. Сучасна школа, покликана забезпечити досягнення таких освітніх результатів, які б відповідали цілям розвитку особистості й сучасним вимогам суспільства. Щоб гідно жити в суспільстві, особистість повинна бути компетентною в різних сферах діяльності. Робота над розвитком цих необхідних компетентностей починається з початкової ланки. Модель випускника початкової школи Посилання http://vihovatelyamgpd.blogspot.com/2017/05/blog-post_13.html#more
Докладно ...

Використання Інтернет-ресурсів як засіб підвищення предметних компетентностей учнів на уроках англійської мови

Отже, говорячи про переваги навчання англійської мови із застосуванням Інтернет-ресурсів, слід зазначити, що про них свідчить успішне розв'язання основних освітніх завдань: - загальнокультурний розвиток учнів; - вдосконалення навичок володіння комп'ютером; - підвищення рівня володіння англійською мовою; - створення сприятливого психологічного клімату; - підвищення мотивації і інтересу до вивчення предмету; - можливість реалізації індивідуалізації навчання; - підвищення естетичного і емоціонального рівня уроку за рахунок використання музики, анімації; - підвищення об'єму виконаної на уроці роботи; - економія витрачання матеріалів учителем.
Докладно ...
Подписатися на цей канал RSS

© 2012 ТОВ «ВГ «ОСНОВА». © 2016 Учительський Журнал он-лайн. Всі права захищено.  Joomla! - безкоштовне програмне забезпечення, яке розповсюджується за ліцензією GNU/GPL.