La cuisine française

​Анотація: Невід'ємною частиною вивчення іноземної мови є знайомство з культурою, традиціями та повсякденним життям країни, мова якої вивчається. Метою цієї розробки є ознайомлення учнів із регіонами Франції та їх типовими стравами.

Методична розробка складається з двох частин:
1. Презентація в Power Point, яка дає можливість візуально ознайомитися із географічним положенням регіонів, про страви яких йдеться у презентації та основними інгредієнтами цих страв.
2. Текст, який супроводжує презентацію та надає додаткову інформацію до розглянутих страв та особливостей регіональної кухні .



Ця розробка може бути застосована на уроках французької мови у старших класах або у позакласній роботі для підвищення рівня зацікавленості учнів у вивченні французької мови (наприклад, у роботі гуртка). 


Имя файла: LACUISINEFRANCAISEmots
Размер файла: 21 kb
Скачать фаил
Поділитися роботою у мережі:
 
Les inventions françaises
 

Коментарі (0)

There are no comments posted here yet

Залишити свій коментар

Posting comment as a guest.
Вложения (0 / 3)
Share Your Location
© 2018 ТОВ «ВГ «ОСНОВА». © 2018  Учительський Журнал он-лайн. Всі права захищено.  Joomla! - безкоштовне програмне забезпечення, яке розповсюджується за ліцензією GNU/GPL.