Харчові отруєння мікробного походження

​Анотація: Дана методична розробка може бути використана під час проведення уроків з предмету «Гігієна і санітарія виробництва» в ході вивчення розділу «Харчові отруєння» в групах з професій «Кухар» та «Кондитер». Також буде цікава і корисна для учнів і майстрів виробничого навчання під час проведення занять у навчальних лабораторіях, на виробництві та у побуті.

Користуючись даною методичною розробкою педагогічні працівники зможуть більш ефективно проводити уроки використовуючи групові форми роботи та активні інноваційні форми та методи навчання, що сприяє підвищенню ефективності навчально-пізнавальної діяльності учнів, підсилює їх активність і зацікавленість під час вивчення конкретної теми, впевненість у своїх можливостях, допомагає створити атмосферу співпраці, творчості.


Имя файла: 5a5dc8f5c63a3
Размер файла: 1.8 mb
Скачать фаил
Поділитися роботою у мережі:
 
Гриби їстівні та отруйні. Правила збирання грибів.
Урок " Стихійні лиха"
 

Коментарі (0)

There are no comments posted here yet

Залишити свій коментар

Posting comment as a guest.
Вложения (0 / 3)
Share Your Location
© 2018 ТОВ «ВГ «ОСНОВА». © 2018  Учительський Журнал он-лайн. Всі права захищено.  Joomla! - безкоштовне програмне забезпечення, яке розповсюджується за ліцензією GNU/GPL.